08 February 2010

Max's Belgian Fest 2010--the latest scratch list

One more time, from cellarmaster Casey Hard:  The last "scratch list" for Friday morning @ 11 AM:


2010 BELGIAN FEST DRAFTS : FOR FRIDAY AT 11 AM:
*Achilles Celtic Angel
Achilles Serafijn Pale Ale  6.2%
Achouffe Houblon Chouffe  9.0% IPA
Achouffe La Chouffe  8% Golden
Achouffe Mc Chouffe 8.5% Brown
Achouffe N' Ice Chouffe  10% Barleywine
Alvinne Bathazaar  9% spiced
*Alvinne Caper Fumitas
Alvinne Extra
*Alvinne Gaspar   8% Bitter Ale
*Alvinne Melchior    11.0% ale with mustard seeds
*Alvinne Oak Aged Bathazaar  9.0% Oak-aged spiced ale
*Alvinne Oak Aged Podge  10.5% Oak-aged imperial stout
Alvinne Podge  10.5% Imperial Stout
*Barbar Winterbok   8% Dark Ale
*Blaugies La Moneuse Special Winter   8% Winter Saison
*Blaugies Saison D Epeautre    6% Saison
*Bockor Cuvee Des Jacobins Rouge    5.5% Flemish Red
*Brugse Zot Dubbel  7.5% Dubbel
Cantillon Gueuze    5.0% Gueze/Lambic
Cantillon Iris    5.0% Fresh Hop Lambic
*Cantillon Rose De Gambrinus    5.0% Raspberry Lambic
*Cazeau Tournay    7.2% Blonde
*Cazeau Tournay Black    7.6% Stout
*Cazeau Tournay De Noel   8.2% Dark Saison
==>Chimay Cinq Cents  8% Trappist Tripel
*Contreras Valier Blonde  6.5% Blonde
*Contreras Valier Extra   6.5% IPA
*Contreras Valier Divers   8.5% Tripel
*De Dochter Van De Korenaar Emblasse  9% Strong Dark Ale
*De Dochter Van De Korenaar Noblesse   5.5% Pale Ale
*De Dochter Van De Korenaar Courage    8% Dark Wheat
De Glazen Toren Jan De Lichte   7.0% Imperial Wit
*De Glazen Toren Angelique  8% Historic recipe
De Glazen Toren Ondineke  8.5% Tripel
De Glazen Toren Saison D Epre Mere Special Endejaar
De Glazen Toren Saison De Epre Mere  7.5% Saison
*De Proef Van Twee   7.5% Wild Dubbel with cherries
*De Ranke Noir De Dottignies  9% Special Dark
*De Regenboog T' Smisje Triple 
De Regenboog Catherine The Great   10% Imperial Stout
De Regenboog Guido   8% Ale with Honey and Raisins
De Regenboog T'Smisje Kerst  11% Winter Ale
*De Regenboog Sleedorn Extra
De Regenboog T' Smisje Dubbel   9% Dubbel
*De Regenboog T' Smisje Plus    10% IPA
*De Regenboog T' Smisje Speciale    10.5% Pumpkin Ale
Delirium Tremens   8.5% Strong Golden Ale
Dupont Avec les Bons Voeux  9% Saison
Duvel Green   6.8% Golden Ale
*Ellezelloise Hercule Stout    9% Stout
Ellezelloise Quintine Blonde    8% Blonde
*Geants Gouyasse   6% Blonde
*Geants Urchon   7.5% Brown Ale
Gulden Draak Vintage   7.5% Dark Tripel
*Het Alternatief Eerwaarde Pater 
*Het Alternatief Piet Agoras    9% Special Ale
==>Kerkom Bink Blonde   5.5% Blonde
==>Kerkom Bink Bloesem 7.1% Ale with Pears & Honey
==>Kerkom Bink Bruin  5.5% Bruin
==>Kerkom Bink Triple  9% oh, guess the style.....
La Rulles Triple  8.4% Triple
*La Trappe Isid'or (name corrected)   7.5% Trappist
*Lefebvre Floreffe Dubbel  6.3% Dubbel
Lefebvre Floreffe Triple  7.5% Tripel
Mardesous 6
*Mardesous 8
*Mardesous 10
==>*Silly Enghien Noel   9% Winter Tripel
==>Silly Saison De Silly  5% Saison
*Sint Canarus Pere Canard   9% Winter Strong Ale
*Sint Canarus Triple   7.5% Tripel
*Slaapmutske Dry Hopped Lager
*Slaapmutske Kerstmutske
St Bernardus Christmas  10.0% Dark Ale
*St Feuillien Blanche   6.3% Wit
*St Feuillien Saison   6.5% Saison
==>Strubbe Ichtigems Grand Cru   5.0% Flemish Red
*Struise Tsjeeses   10.0% Special Winter Ale
Timmermans Bourgogne Des Flandres    5.0% Flanders Red
*Van Honsebrouck Bacchus   4.5% Flemish Red
*Van Honsebrouck Gueuze Fond Tradtion    5% Gueze
#Brewers Art Green Peppercorn Triple w/ real Peppercorns(Cask) 9.2%
De Regenboog BBBourgondier Gravity(cask)  12.0% Barleywine
*De Regenboog Calva Reserve Gravity (Cask)  12.0% Strong Ale aged in Calvados
De Regenboog T' Smisje Kerst Gravity (cask)  11.0% Winter Ale
*De Regenboog T' Smisje Great Reserva in a JW Lees Wooden (Cask)
==>De Regenboog Catherine the Great (Wooden Cask)  10.0% Imperial Stout
#The Bruery Two Turtle Doves (Cask)    12% Belgian Style Dark
==>#Allagash Black  (Cask)
==> Stillwater Artisanal Ales Stateside Saison  (Cask) 6.8% Saison  (World debut)
More of the list here; I have a bottle list but I'm not yet copying/pasting that.............

No comments: